Copenhagen Bed
Copenhagen Bed
Copenhagen Bed
Copenhagen Bed
Copenhagen Bed
Copenhagen Bed
Copenhagen Bed
Copenhagen Bed
Copenhagen Bed
Copenhagen Bed
Copenhagen Bed
Copenhagen Bed
Copenhagen Bed
Copenhagen Bed
Copenhagen Bed
Copenhagen Bed

Copenhagen Kontinentalseng

Oplev den ultimative komfort med Copenhagen Kontinentalseng - Med 2-lags pocket-fjedre og mulighed for valgfri fasthed og farve"

Er du på udkig efter en seng, der kan give dig en god nattesøvn og følelsen af ren luksus? Så skal du overveje Copenhagen Kontinentalseng . Med 2-lags pocket-fjedre og mulighed for valgfri fasthed, får du en seng, der passer til dine behov og sikrer, at du får en god nattesøvn.

Sengen leveres med en 10 cm topmadras, der er produceret i 5 cm visco-elastisk skum. Dette giver en god luftgennemtrængelighed og optimal varme-vedligeholdelse, så du kan være sikker på, at du får en seng, der holder en behagelig temperatur hele natten igennem.

Copenhagen Kontinentalseng leveres med en 17cm Pyramideformet træben, der sikrer stabilitet og støtte til din krop. Derudover kan sengen produceres i valgfrie mål og farver, så du kan få en seng, der passer til dit soveværelses indretning.

Så hvis du vil opleve den ultimative komfort og glæden ved kvalitetssøvn, skal du overveje Copenhagen Kontinentalseng.

Flere detaljer

3

8.320 DKK

  • 105x200 cm
  • 120x200 cm
  • 140x200 cm
  • 160x200 cm
  • 180x200 cm
  • 200x200 cm

Yderligere information

Teknisk information

COPENHAGEN SENGEGAVL

Gavlen er bygget med dybe knapper, med en dejlig blød følelse.
Totalhøjde på 120 cm.

Copenhagen sengegavl har et klassisk look.
Sengegavlen fås i flere bredder med 120cm højde med en tykkelse - 10 cm.

Sengegavlen kan fastgøres til sengen eller monteres på væggen med beslag.

Sengegavlen COPENHAGEN kan også udstyres med påskruede ben.

Copenhagen Topmadrassen

Den 10 cm tykke topmadras er produceret i 5 cm visco-elastisk skum, som giver en god  luftgennemtrængelighed og optimal varme-vedligeholdelse.

Derudover er det i stand til at reducere trykket af kropsvæv på punkter med maksimalt tryk. Topmadrassens ender er produceret i uld og bomuld, som beskytter kroppen mod overophedning.

17 cm Sengeben

Pyramideformet træben, som kan fås i forksellige farver. Totalhøjde på 17 cm.

Copenhagen Sengekiste

Sengekisten COPENHAGEN er et luksuriøst, praktisk møbel til soveværelset, der tilføjer ekstra charme til indretningen af dit soveværelse.

Sengekisten COPENHAGEN leveres med liftmekanisme til at åbne sengekassen nemt.

Sengekisten COPENHAGEN fås i tre standardstørrelser (uden ben):

122x45x45 cm

142x45x45 cm

162x45x45 cm

Dazza 03

Sengen er vist i farven Dazza 03

Sammensætning: 23% bomuld, 13% hør, 12% viskose, 52% polyester

Martindale test: >35 000 cyklusser

Bemærk! Afhængigt af dine skærmindstillinger kan stoffarven på denne side afvige fra den faktiske stoffarve.

100 dages gratis ombytningsret på madrasser

100 dages gratis ombytningsret på madrasser

Alle vores kunder har 100 dages ombytningsret på madrasser i målene 90×200 samt 140×200. Vi VIL være sikre på, at du modtager din nye drømmeseng, derfor yder vi den ekstra service, du kan prøve madrassen i 100 dage. Madrassen skal afleveres/sendes/afhentes til vores lager, eller efter aftale med os. Ombytnings årsagen skal være klar og tydelig. Ombytningsretten kan eksempelvis bruges i tilfælde af at en madras kan være for hård/blød, eller hvis kunden vil have en helt anderledes type madras. Hvis tilfældet er, at kunden vælger en helt anden type af madras, kan der forekomme et gebyr på 1000,-. Gebyret kan også opstå hvis madrassen er beskadiget, plettet, ødelagt, eller forringet på andre måder. NB. Der kan KUN ombyttes én gang pr. bestilling.
KØB OG PRØV

FSC® Certificerede Møbler

FSC-certificerede Møbler

FSC®FSC-certificerede produkter er din sikkerhed for, at træet i vores produkter er fra bæredygtigt drevne skove og/eller andre ansvarlige kilder. I en FSC-certificeret skov vil skovarealet være det samme generation efter generation. Samtidig tages der hensyn til skovens biodiversitet, og sjældne og truede dyrearter beskyttes. FSC sikrer også ordentlige arbejdsvilkår for skovarbejderne og gode relationer til lokalsamfundene.
Læs mere