Aarhus Continental Bed
Aarhus Continental Bed
Aarhus Continental Bed
Aarhus Continental Bed
Aarhus Continental Bed
Aarhus Continental Bed
Aarhus Continental Bed
Aarhus Continental Bed
Aarhus Continental Bed
Aarhus Continental Bed
Aarhus Continental Bed
Aarhus Continental Bed

Aarhus Kontinentalseng

Aarhus Continental seng - komfortable nattesøvn med topmadras i høj kvalitet

Er du på udkig efter en ny seng, der sikrer dig en god nattesøvn? Så bør du overveje Aarhus Continental sengen. Denne seng leveres med en topmadras i 5 cm memoryskum og viskoelastisk skum, som reagerer på din kropstemperatur, så du altid sover behageligt.

Viskoelastisk skum er et materiale, der forme sig efter din krops form, hvilket sikrer at du ligger i en god stilling og undgår ubehagelige trykpunkter. Samtidig har memoryskum en god støttende effekt, så du får den bedste støtte til ryggen, når du sover.

Sengen leveres med 12 cm metalben i enten sort eller grå, hvilket giver den et stilfuldt og moderne look. Derudover kan den fås i en valgfri farve, så du kan vælge den, der passer bedst til dit soveværelse. Endelig kan sengen fås i forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

Med Aarhus Continental sengen får du en seng, der kombinerer komfort og stil, så du får en god nattesøvn hver eneste nat. Bestil din seng i dag og oplev forskellen.

Flere detaljer

6

9.216 DKK

  • 105x200 cm
  • 120x200 cm
  • 140x200 cm
  • 160x200 cm
  • 180x200 cm
  • 200x200 cm
  • 210x210 cm

Yderligere information

Teknisk information

Aarhus SENGEGAVL

Aarhus er en en moderne sengegavl, der giver dig mulighed for at nyde kvaliteten at et luksuriøst soveværelse.

Aarhus HDB sengegavlen er en sengedel med rektangulær form og en glat tekstur, som vil passe perfekt ind i ethvert soveværelse.

Sengegavlens højde er 120 cm, og bredden kan vælges fra alle standardstørrelser, afhængigt af dimensioner på kontinentalsengen du har.

Aarhus HDB sengegavlen kan fastgøres til sengen eller på væggen med specielle beslag, og sættet indeholder også ben, der kan skrues på.

Aarhus Topmadras

Topmadrassen Aarhus er i Memoryskum og er 5 cm dyb som består af 4 cm viskoelastisk skum "Memory". Det viskoelastiske skum "Memory" er kendetegnet ved evnen til at reagere på varmen fra kroppen og tilpasser sig kroppen.

12 cm Sengeben

Formen på disse praktiske sengeben er runde, som  giver sengebunden en stabil støtte. Aluminiumsblank farve eller sort er stilfuldt design. Disse sengeben kan fastgøres til næsten alle sengemodeller efter ønske. Højden på disse stilfulde metalben er 12 cm.

Metalbenene er smukke, solide og giver et perfekt støttefunktion.

Copenhagen Sengekiste

Sengekisten COPENHAGEN er et luksuriøst, praktisk møbel til soveværelset, der tilføjer ekstra charme til indretningen af dit soveværelse.

Sengekisten COPENHAGEN leveres med liftmekanisme til at åbne sengekassen nemt.

Sengekisten COPENHAGEN fås i tre standardstørrelser (uden ben):

122x45x45 cm

142x45x45 cm

162x45x45 cm

BILBAO 17

Sammensætning: 100% polyester

Martindale: 100 000 cyklusser

Bemærk! Afhængigt af dine skærmindstillinger kan stoffarven på denne side afvige fra den faktiske stoffarve.

100 dages gratis ombytningsret på madrasser

100 dages gratis ombytningsret på madrasser

Alle vores kunder har 100 dages ombytningsret på madrasser i målene 90×200 samt 140×200. Vi VIL være sikre på, at du modtager din nye drømmeseng, derfor yder vi den ekstra service, du kan prøve madrassen i 100 dage. Madrassen skal afleveres/sendes/afhentes til vores lager, eller efter aftale med os. Ombytnings årsagen skal være klar og tydelig. Ombytningsretten kan eksempelvis bruges i tilfælde af at en madras kan være for hård/blød, eller hvis kunden vil have en helt anderledes type madras. Hvis tilfældet er, at kunden vælger en helt anden type af madras, kan der forekomme et gebyr på 1000,-. Gebyret kan også opstå hvis madrassen er beskadiget, plettet, ødelagt, eller forringet på andre måder. NB. Der kan KUN ombyttes én gang pr. bestilling.
KØB OG PRØV